top of page
Urban Cycling

Möt Tom

En politiker som vill arbeta med dig för ett bättre Stockholm & Östermalm

Jag bor i Norra Djurgårdsstaden på Östermalm, är gift och har två barn som går i skola på Östermalm. Jag är utbildad vid University of California Los Angeles (UCLA) där jag har en B.A i ekonomi och en B.A i statsvetenskap. Jag har en bakgrund som projektledare i både Unga Aktiesparare och Stockholm Capitals Basket. Jag har sedan 2003 drivit ett företag i livsmedelsbranschen med export till 17 länder. Jag är ordförande för valberedningen i Stockholms Basketbollförbund och även tränare för min dotters basketlag i KFUM Central. 

Politiskt så är jag vice ordförande i Gärdesmoderaterna och har tjänstgjort i Fastighetsnämnden, Östermalms Stadsdelsnämnd och Servicenämnden (sköter upphandlingarna i Stockholm. Nu står jag som nummer fyra på Moderaternas lista till Kommunfullmäktige på Östermalm-Kungsholmen-Gamla Stan.

 

Vet du vem din representant i Riksdag och Kommunfullmäktige har varit de senaste fyra åren? Om inte så har din representant gjort ett väldigt dåligt arbete. Jag tänker dock bli din representant i Stockholm. Det blir till mig du hör av dig till när du är missnöjd, har frågor eller vill hylla ett beslut vi tagit i Stockholm Stad. Jag kan inte lova att jag kan svar på alla frågor men jag tänker försöka och kan jag inte svara så kan jag se till att någon annan svarar dig. Så om du kryssar mig i valet 2018 blir jag din representant i kommunfullmäktige och lovar att göra mitt absolut bästa för att göra Stockholm till en trygg, ännu vackrare, miljövänlig och hypermodern stad.  Med din hjälp ska vi ta Stockholm in i 2020-talet. 

Tom Hedrup

Basketball Court
TOM_H_027_20x28cm_Stoenede.jpg
Jag Kommer Kryssa Dig

Success! Message received.

bottom of page